Referenciáink 2024-09-17

DIMOP Plusz-1.1.2/B-24: Dedikált K+F+I és Piacra Lépést Támogató Program a Digitális Gazdaság Szereplőinek – Vállalati Digitális K+F Fejlesztések.

A DIMOP Plusz-1.1.2/B-24 kódszámú felhívás egy kivételes lehetőség a digitális gazdaság szereplői számára, amely támogatást biztosít vállalati digitális K+F projektek megvalósításához és a piacra lépés elősegítéséhez. A program célja, hogy a digitális ágazatban működő vállalkozások innovációs kapacitásait növelje, és versenyképessé tegye őket nemzetközi szinten. Ezen a téren ügynökségünk kivételes szakértelme és tapasztalata segíti ügyfeleit, hogy sikeresen pályázzanak és megvalósítsák fejlesztéseiket.
Támogatás és Célok – Miért éri meg pályázni a DIMOP Plusz-1.1.2/B-24 keretében?
A DIMOP Plusz-1.1.2/B-24 program keretében a digitális gazdaságban működő vállalkozások számára elérhető támogatások célja a kutatás-fejlesztési és innovációs (K+F+I) tevékenységek finanszírozása, valamint új termékek és szolgáltatások piacra történő bevezetése. A támogatás hozzájárul a vállalkozások technológiai fejlesztéseihez, innovációs képességeik növeléséhez, valamint nemzetközi piaci szerepük erősítéséhez.
A támogatás összege és mértéke:
• Támogatási összeg: 50 millió forinttól akár 1,5 milliárd forintig terjedhet.
• Támogatási intenzitás: a projektek típusa alapján 50%-tól 70%-ig terjedő támogatási arány érhető el.
• Célzott területek: innovatív szoftverfejlesztések, mesterséges intelligencia, digitális infrastruktúra fejlesztése, adatelemzés és robotika.
Ezek a feltételek kiemelkedő lehetőségeket kínálnak a hazai vállalatok számára, hogy növeljék nemcsak hazai, de nemzetközi versenyképességüket is. Az ügynökségünk tapasztalataival maximalizáljuk az Ön sikerét a pályázat beadásában, segítünk a legmegfelelőbb projektstratégia kialakításában, és gondoskodunk a teljes pályázati folyamat zökkenőmentes lebonyolításáról.
Miért válassza az ügynökségünket? – A siker kulcsa az Ön kezében van
Ügynökségünk egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a digitális gazdaság területén, különösen a K+F+I projektek menedzselésében. Mi nem csak egy szokványos pályázatíró cég vagyunk: az innováció, a piacra lépés és a hosszú távú növekedés szakértői vagyunk. Minden ügyfelünkkel személyre szabottan dolgozunk, biztosítva, hogy a legjobb megoldásokat és támogatásokat kapják.
Amit kínálunk:
1. Stratégiai tanácsadás: Segítünk az optimális pályázati stratégia kialakításában, hogy az Ön projektje megfeleljen a DIMOP Plusz-1.1.2/B-24 program elvárásainak.
2. Proaktív pályázatmenedzsment: A teljes pályázati folyamatot végigkísérjük, kezdve a koncepció kidolgozásától a pályázati dokumentumok összeállításán át a projektzárásig.
3. Technológiai és piaci ismeretek: Ügynökségünk széleskörű piaci és technológiai ismeretekkel rendelkezik, így nemcsak a pályázatot segítünk elnyerni, hanem az innovációs és piacra lépési stratégiák kialakításában is támogatjuk Önt.
4. Piaci előny biztosítása: Ügyfeleink számára olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek nemcsak a pályázat elnyerését segítik, hanem hosszú távon is fenntartható üzleti növekedést eredményeznek.
Részletes és precíz szolgáltatásaink közé tartozik:
• Pályázati anyagok készítése és optimalizálása: Több éves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük a sikeres pályázat kulcsait. Ügynökségünk mindig a legújabb elvárásokhoz igazodva állítja össze az Ön anyagait.
• Projektstratégia kialakítása: Segítünk abban, hogy vállalata a megfelelő technológiai és üzleti irányba fejlesszen, amely hosszú távon is fenntartható és jövedelmező.
• Kapcsolódás az innovációs ökoszisztémához: Kapcsolataink révén a hazai és nemzetközi partnerekhez való hozzáférést is biztosítjuk, hogy cége gyorsan reagálhasson a piaci változásokra.
Ki nyújthat be pályázatot?
A DIMOP Plusz-1.1.2/B-24 programban azok a magyarországi székhelyű vállalatok pályázhatnak, amelyek a digitális gazdaság területén működnek, és legalább egy lezárt üzleti évvel rendelkeznek. A program különösen a KKV szektor szereplőit célozza meg, de nagyvállalatok is részt vehetnek a pályázatban.
A pályázóknak meg kell felelniük az alábbi feltételeknek:
• Magyarországi székhely: a program kizárólag hazai cégek számára elérhető.
• Lezárt üzleti év: minimum egy teljes üzleti évvel kell rendelkezniük.
• Pénzügyi stabilitás: a vállalatnak képesnek kell lennie a projekt előfinanszírozására és fenntartására.
A sikeres pályázat titka – Fenntartható innováció és hosszú távú versenyelőny
Az ügynökségünk által készített pályázatok nemcsak a rövid távú sikerre koncentrálnak, hanem hosszú távú fenntarthatóságot és versenyelőnyt biztosítanak a vállalkozások számára. A pályázati anyagokat mindig az adott projekt céljaihoz igazítjuk, hogy a legmagasabb pontszámot érjük el az elbírálási folyamat során.
Fenntarthatóság és növekedés:
• Fenntartható innovációs megoldások: Az általunk tervezett projektek mindig a fenntarthatóságra épülnek, biztosítva, hogy ügyfeleink hosszú távon is versenyképesek maradjanak.
• Nemzetközi piacra lépés: Segítünk ügyfeleinknek a nemzetközi piacra történő belépésben, erősítve ezzel globális versenyképességüket.
• Technológiai előnyök kihasználása: Az innovációra összpontosítva segítünk ügyfeleinknek kihasználni a legújabb technológiai trendeket, mint például a mesterséges intelligencia, a blockchain technológia, a big data elemzések vagy a robotizáció.
Pályázati határidők és további információk
A DIMOP Plusz-1.1.2/B-24 pályázatok beadása 2024. január 15-én indul, és az első szakasz határideje 2024. március 31. Ügynökségünk azt javasolja, hogy ne várjon az utolsó pillanatig, hanem már most kezdje el a felkészülést! Forduljon hozzánk bizalommal, és mi biztosítjuk, hogy a pályázati anyag a legmagasabb színvonalon készüljön el.

Kapcsolatfelvétel:
Amennyiben további kérdései vannak a DIMOP Plusz-1.1.2/B-24 pályázattal kapcsolatban, vagy szeretné, hogy mi készítsük el Önnek a teljes pályázati dokumentációt, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügynökségünk segít Önnek, hogy elérje céljait, és sikeresen pályázzon a vállalati digitális K+F fejlesztések támogatására.

Sztrelko Zsuzsánna:
+36 30 436 19 00
E- mail: hello@azar.hu

digitálisinnováció, #KFIfejlesztés, #pályázat, #piacralépés, #technológiafejlesztés, #digitálisékonómia, #KKVpályázat, #AIfejlesztés, #bigdataelemzés, #fenntarthatóság, #versenyképesség, #KFIprojekt, #komplexfejlesztés, #üzletistratégia, #projektmenedzsment, #magyarvállalkozások